Flash Player 11 ve AIR 3 Duyuruldu
29/09/2011

Adobe, Flash Player 11 ve AIR 3 ile birlikte, Flash Player 10׳dan 1000 kat daha fazla 3D performans ve internetin olasılıklarının sınırlarını zorlamayı vaat ediyor.
 

Günümüzde hala popüler olan ve eski zamanların en önemli oyuncaklarından sayılan LEGO׳lardan esinlenerek ortaya çıkan Flash, Flash Player 11 adındaki yeni versiyonunu duyurdu.

Flash Player 11 Ne Zaman Geliyor?

Adobe tarafından geliştirilen Flash Player 11 ile birlikte, AIR 3׳ün de önümüzdeki ekim ayı içerisinde kullanıma sunulacağı açıklandı. Peki Adobe Flash Player 11 neler vaat ediyor?

Öncelikle yeni geliştirilen Stage 3D teknolojisi sayesinde, şu anda kullanılmakta olan Adobe Flash Player 10׳dan 1000 kat daha hızlı bir 3D Render performansı sunmayı hedefleyen Flash Player 11, internette Flash ile yapılabileceklerin sınırlarını zorlayacağını iddia ediyor.

Yalnızca bilgisayar ortamında değil, Android, iPhone, iPad, BlackBerry PlayBook, Windows, Mac ve internet erişimi olan TV cihazlarına destek vereceği açıklanan yeni sürümün, konsol kalitesinde oyunlar ve üç boyutlu uygulamaların yolunu açacağı da gelen bilgiler arasında.

Stage 3D sayesinde aynı anda milyonlarda objenin hareket edebildiği içerikleri maksimum verimle bizlere sunmayı hedefleyen Flash Player 11, yerleşik 64 bit optimizasyonu, çok yüksek kalitede HD video sunumu, güçlü ve esnek mimarisi ile birlikte bir önceki versiyona oranla çok daha yüksek performans ve kalite sunmayı hedefliyor.

 

Kaynak : http://shiftdelete.net/flash-player-11-ve-air-3-duyuruldu-31966.html

 

Highslide JS