Tabletler için Office, 2014 Baharında Gelebilir
07/11/2013

Dokunmatik cihazlar için optimize edilmiş Office sürümü için çalışmalar sürüyor. İddialar tabletler için Office'in 2014'ün yılı ilkbahar - yaz döneminde piyasaya sürüleceği yönünde.

Microsoft dokunmatik ekranlı cihazlar için geliştirilen Office sürümü üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Şirkete yakın isimlerden ZDnet yazarı Mary Jo Foley'in, ismi açıklanmayan kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre, dokunmatik cihazlara yönelik Office'in 2014 yılı ilkbahar ya da yaz sonunda geleceği iddia ediliyor.

Yeni sürümünün Windows 8.1 modern arayüzüne ya da iPad gibi dokunmatik tabanlı cihazlarla tamamen uyumlu olacağı da gelen bilgiler arasında. Microsoft Office ekibinin World, Excel ve Powerpoint gibi önemli Office programlarını modern arayüz uygulaması haline getirmek için neredeyse sıfırdan yazdığı da belirtiliyor.

2014 İlkbahar-yaz periyodunda gelebilir

Windows 8.1 için geliştirilen Office sürümünün çok kısa bir gösterimi Haziran ayındaki Microsoft geliştirici konferansı BUILD 2013'te gerçekleşmişti. Modern arayüz tabanlı Power Point'in alfa sürüm önizlemesinden oluşan gösterimden bu yana program hakkında herhangi bir başka açıklamada bulunulmadı.

 

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net

Ekleyen:sinan2727