Build 2014 Nisan'da Yapılacak
28/12/2013

 

Microsoft geliştirici konferansı BUILD 2014'ün tarihi açıklandı. 2014 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği belirtilen etkinliğin yeri ve kesin tarihi hakkında detaylar haberimizde.

 

Microsoft'un geliştirici  konferansı  BUILD  2014 'ün önümüzdeki Nisan ayında gerçekleştirileceği açıklandı. Neowin.net sitesinin verdiği bilgilere göre  etkinliğin  tam tarihi 2 – 4 Nisan olarak belirlenmiş durumda. San Francisco'da yapılacak olan organizasyon, Apple'ın geliştirici  etkinliği WWDC'ye de ev sahipliği yapan Moscone Center'da gerçekleşecek.

BUILD  2014 'te başta Windows 8 sürümleri olmak üzere işletim sistemlerinin geleceği üzerine odaklanılması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve buradaki haberimizde yer verdiğimiz açıklamalara göreMicrosoft, Windows RT ve Windows 8 sürümlerini bir araya getirmeyi planlanlıyor. Son  zamanlardaki  dedikodular ise bir Windows 8.2'de başlat menüsünün geri döneceği yönünde.

BUILD  2014   konferansında  tüm bu konuların ele alınması ve yenilikler hakkında ipuçları verilmesi bekleniyor.  Konferansın  bir diğer gündemi ise satın alma süreci sona eren Nokia'nın yeni Windows Phone modelleri olabilir.

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net/

Ekleyen:sinan2727

Adınız
:
Eposta
:



Resmi Degistir