iOS için Office Çok Yakında Geliyor
25/03/2014

 

Geçtiğimiz aylarda iOS için geliştirildiği ortaya çıkan Microsoft Office 2013'ün tahminlerden çok önce App Store'da yerini alacağı öğrenildi.

 

Başta iş dünyası olmak üzere çoğu bilgisayar kullanıcısının vazgeçilmez programı olan Microsoft Office, yakında Apple'ın mobil işletim sistemi iOSiçin duyurulacak. ZDNet'in ortaya çıkarttığı rapora göre sonbaharda yayınlanacağı düşünülen Office 2013'ün, 2014 yılının ilk yarısında yani yaz aylarına kadar yayınlacağı anlaşılıyor.

Windows Phone'da yerleşik olarak gelen Office uygulamasına benzeyeceği tahmin edilen uygulamada Microsoft Word, Microsoft Excelve Microsoft PowerPoint'in yer alacağı düşünülüyor. Microsoft'un Office'i bir paket halinde mi, yoksa ayrı ayrı mı satışa sunacağı henüz bilinmiyor.

iPhone Uyumlu Olmayabilir

Söylentilere göre Microsoft uygulamayı sadece iPad'e uyumlu olacak şekilde geliştirmekte. Office 2013'ün iPhone'da kullanılamama durumunda ise en iyi alternatif, Apple'ın kendi geliştirdiği iWork serisi olarak adlandırılan Pages, Numbers ve Keynote uygulamaları olarak karşımıza çıkıyor.

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net/

Ekleyen:sinan2727