Windows 10 İndirilebilir Durumda
01/10/2014

Microsoft'un 30 Eylül Salı akşamı tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 10, teknik önizleme sürümü ile indirilmeye açıldı. Windows 10'u merak edenler haberimizden indirebilirler.

Microsoft'un 30 Eylül akşamında düzenlediği etkinlikte tanıttığı Windows 10, hızlı bir şekilde tüketicilerle kavuşuyor. Teknik Önizleme Sürümü'nün indirilebilir olduğu ürünü, ücretsiz bir şekilde indirip, kullanabiliyorsunuz.

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü nasıl indirilir?

Ücretsiz olarak Windows 10'u Türkçe indirmek için ilk olarak buradaki Microsoft sayfasına ulaşmanız gerekiyor. Alternatif olarak İngilizce sürüme de buradan ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz dağıtılan sürümü indirmeniz için Microsoft hesabıyla giriş yapmak ve Windows Insider Programı'na kayıt olmanız gerekiyor.

Windows 10 yüklemeye ne kadar hazır?

Şimdilik henüz ilk sürümlerinde olan Windows 10, ana bilgisayarlara kurulum için hazır değil. Çeşitli hatalarla karşılaşmanız muhtemel. Sonuçta adı tam olarak Beta diye geçmese de, Beta seviyesinde bir sistem.

Deneysel olarak Windows 10'u yükleyip, kazanımlarına bakabilirsiniz. Şimdilik ilk aşamada ana bilgisayarınıza kurmanız pek tavsiye edilmiyor.

Windows 10'un sistem gereksinimleri ne? Bilgisayarım Windows 10'u kaldırır mı?

Windows 8 ile Windows 10'un sistem gereksinimleri aynı. Yani bilgisayarınız Windows 8 ile rahat bir şekilde çalışabiliyorsa, Windows 10ile de rahat bir şekilde çalışabilecektir. Sistem gereksinimleri yükselmiyor.

 

32 bit sürüm için minimum 1 GB RAM ve 16 GB depolama alanı, 64 bit sürüm için 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı isteyen üründe, minimum 1 GHz hızında çalışan bir işlemci olması gerekiyor

 

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net/

Ekleyen:sinan2727

Adınız
:
Eposta
:



Resmi Degistir