Windows 9 Ücretsiz Olabilir!
02/10/2014

Windows 9 güncelleme sürümünün Windows 8 kullanıcıları için ücretsiz olacağına dair iddialar tekrar gündemde. Bu defaki iddiaların kaynağı ise şirket içinden bir isim.

Microsoft'un gelecek işletim sistemi Windows 9'un hali hazırda Windows 8 lisansına sahip kullanıcılar için ücretsiz olacağı iddiaları tekrar gündemde. Neowin.net sitesinin verdiği bilgilere göre, bu defaki iddiaların kaynağında şirket içinden bir isim var.

Microsoft Endonezya Başkanı Konuştu

Microsoft Endonezya'nın Başkanı Andreas Diantoro'nun Windows 8'den Windows 9'a geçişin son kullanıcılar için ücretsiz olacağı yönünde verdiği bilginin kaynağı ise Endonezya merkezli detik.com sitesi. Andreas Diantoro'nun açıklamaları bu alanda ilk değil. Haziran sonunda ortaya atılan şirket dışı iddialar da benzer bir plana işaret ediyordu.

Amaç motivasyon sağlamak

Böyle bir hamlenin önceki Windows sürümü kullananları Windows 8 ve ardından Windows 9'a yönlendirme amacı taşıdığı belirtiliyor. Microsoft'un eski Windows sürümü ve yazılımlardan yeni sürümlere geçişi konusunda geçmişte sıkıntılar yaşadığı biliniyor. O nedenle yazlımı devi bu defa ücretsiz güncelleme stratejisini deneyebilir.

 

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net/

Ekleyen:sinan2727

Adınız
:
Eposta
:



Resmi Degistir